Een vrijwilliger boven de waterlijn uit

Bij onze duikvereniging De Walvis, is er altijd wel iets te doen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou onze, maar ook andere verenigingen niet kunnen bestaan.
Jennifer Goedhart

Jennifer Goedhart

 
Vaak zal men zeggen: ”Doe maar niet, ik vind het gewoon leuk om te doen”. En dat zal wel zo zijn, maar toch wil ik op deze manier hier meer blijk van waardering aan geven.
Ook in dit Walvis Duikmagazine wil ik weer een lid boven de waterlijn uit tillen. Zoals afgesproken met de redactie was aan de vorige vrijwilliger, Jelmer de Vries, gevraagd om een volgende kandidaat voor te dragen.
 
In deze editie van ons Walvis Duikmagazine wil ik Jennifer Goedhart naar boven vissen.
 
Volgens onze administratie is Jennifer lid sinds 2014. Volgens wel ingelichte
bronnen is Jennifer aangestoken door haar oom en tante, Jesus Campos Castellanos & Linda Goedhart, welke bekende zijn bij de Walvis en jarenlang instructeur zijn geweest binnen de club. Een deel van de huidige leden is door hen opgeleid. 2014 was een goed jaar om lid te worden. Er waren in dat jaar een hoop leuke cursisten. Ze heeft op Curaçao haar
eerste brevet gehaald, maar inmiddels heeft ze al een 3* brevet en al diverse specialties gedaan.
Al na ca 2 jaar trad Jennifer toe tot het gilde vrijwilligers van Duikteam De
Walvis. Jennifer werd bestuurslid en daarnaast werd ze lid van de PR /
evenementen commissie. Jennifer is een rustig persoon die niet als eerste het woord zal nemen.
 

Ze beheerst het andere deel van de communicatie en dat is “Luisteren”.

 
Ze is erg betrokken bij de vereniging, Ze organiseert onder andere samen met de andere commissieleden, het ledenwerf evenement op de Boulevard. Maar ook bij duik trips en andere verenigings_ en duik activiteiten is Jennifer erg betrokken.
Ze weet mensen te mobiliseren en trekt mensen over de streep om toch mee te doen. Ik zal haar leeftijd niet noemen, maar ze behoort tot de jongere aanwinsten van de vereniging, maar desondanks haar jonge leeftijd
(vergeleken bij de gemiddelde leeftijd van de rest van de leden), is Jennifer een hele goede aanwinst in je team bij bijvoorbeeld de perslucht_ en snorkelspelletjes. Ik heb horen zeggen dat ze al bijna een jaar ongeslagen is.
En daarom, denk ik dat ik namens de vereniging en haar leden, Jennifer Goedhart, heel hartelijk mag bedanken voor al haar activiteiten. We hopen nog lang van jouw inzet en vaardigheden gebruik te kunnen maken.