Lidmaatschap

Wat vind je allemaal terug in een lidmaatschap van de Walvis?

Duiken:

Binnen de Walvis heb je alle kans je te ontwikkelen als duiker. Als je geen ervaring hebt, kan je bij ons terecht om te starten met een 1*-opleiding. Als je al een duikbrevet hebt, stemmen we met je af hoe we je in het NOB-systeem in moeten schalen en met welke vervolgopleiding je verder kan. De NOB is de Nederlandse Onderwatersport Bond, waarbij we aangesloten zijn.

De instructeurs van de Walvis zijn allemaal lid van onze vereniging. Als je helemaal door het duiken gegrepen wordt, zijn er in overleg zelfs mogelijkheden om door te groeien tot instructeur.

In het weekend gaan we er op uit om een clubduik te maken. Het seizoen loopt meestal van eind maart tot half oktober. Als je in opleiding bent, volg je een uitgekiend schema. Heb je het geplande brevet gehaald, dan bouw je je ervaring uit en is het duiken puur fun. Ook in Nederland valt van de natuur onder water veel te genieten

Zwemmen:

Voor leden van de Walvis is er meer te beleven dan duiken alleen. Twee keer in de week zwemmen we in zwembad De Slag in Zaandam. Namelijk op dinsdagavond van 21.00 tot 21.45 uur en op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Op dinsdagavond kun je vrij zwemmen en ’s zaterdags is er, onder begeleiding van een trainer, een zwemtraining om je conditie op peil te houden.

Clubavond:

Elke donderdag is er clubavond in ons clubhuis aan de Kweekerstraat 20B in de Rosmolenbuurt. Vanaf 20.30 uur ben je welkom om je duikfles gratis te vullen, wat te drinken en elkaar te spreken.

Gezelligheid:

Naast sportiviteit houden we ook van gezelligheid. Al jaren kennen we een traditie van persluchtspelletjes, een zomerse barbecue, nieuwjaarsbijeenkomst, sinterklaasspelletjes, duikweekenden in Nederland (vaak in Zeeland), en eens in het jaar een duikvakantie van ca. een week in het buitenland.

Kosten Lidmaatschap:

Een lidmaatschap kost u € 160.00 per jaar + € 40.60 contributie voor het lidmaatschap van de NOB.

 

Downloadbijlage: Walvis_inschrijfformulier